happy exit zakenpartner conflict

Zakelijk conflict met je zakenpartner?

Heb jij samen met een compagnon keihard aan de weg getimmerd om jullie bedrijf aan de top te krijgen, maar staat een zakelijk conflict jullie in de weg om verder te groeien? Een zakelijk conflict oplossen is lastiger dan het in eerste instantie lijkt. Wat moet je doen als er een zakelijk conflict dreigt te gebeuren of als er al een zakelijk conflict is ontstaan? Wij bieden de handvatten die jij nodig hebt.

Een business coach om mee te sparren

Vaak wil je als ondernemer je verhaal kwijt, zonder dat je direct je zwaktes laat zien. Sparren met een collega in het werkveld kan fijn zijn, maar kan ook een verkeerd beeld van jullie organisatie wekken. Een business coach is een goede sparringpartner. Hij heeft nog geen weet van jullie organisatie en conflict, waardoor hij volledig objectief blijft.

Een business coach heeft vaak al zo lang ervaring dat hij of zij jou ook kan ondersteunen bij een zakelijk conflict. Een zakelijk conflict oplossen is namelijk niet altijd even makkelijk en er wordt snel met vingers gewezen. Een coach helpt jou om in te zien wat er nou ├ęcht is gebeurd, zonder daar (te veel) emoties bij te betrekken.

Tijd voor een happy exit?

Het oplossen van een zakelijk conflict is een must als je jullie organisatie wil laten groeien. Blijf jij je echter irriteren aan je zakenpartner? Dan is het tijd om daar iets mee te doen. Is het niet tijd voor een happy exit? Tijd om te kijken welke uitdagingen er nog meer in het verschiet liggen? Kijk samen met een bedrijfsovername adviseur naar de mogelijkheden om jouw aandelen te verkopen.

Door je aandelen te verkopen of jezelf uit te laten kopen, kan jij nieuwe doelen stellen om zo niet alleen aan je zakelijke, maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Ondernemers denken vaak alleen aan zakelijke ontwikkeling, maar de gezondheid en de relatie met je partner, familie en vrienden is iets waar we minder tijd aan besteden. Tijd voor verandering? Tijd voor een nieuwe stap? Ga ervoor.

 

Berichten gemaakt 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven